BELL- Hipoallerginic пудра за лице

MAT&SOFT – хипоалергенична мат пудра

  • лесна формула, не ги затвара порите и не создава осет на тежина на кожата на лицето, “без маска ефект”
  • хидрира и создава пријатно чувство на комфорт на лицето
  • препорачлива за луге со осетлива кожа, склони на алергии
  • без ароми. Дерматолошки тестирана.