BELL HYPOALLERGENIC БРОНЗЕНА ПУДРА FRESH BRONZE POWDER

Хипоалергична бронзена камена пудра која има изненадувачко многу намени. Го прави лицето да изгледа исончано, го изедначува тенот на кожата, може да се користи и за контурурање и деликатно обликување на лицето и замена за руменилото. Бојата е деликатна и ефектот може да се зајакне со последователни слоеви. Хипоалергеник бронзената пудра во прав не содржи мириси. Тестиран производ под надзор на дерматолог. Погодна е за луѓе со чувствителна кожа, и оние склони кон алергии.