DR. Scheller

DR. Scheller

Кожата постојано се менува. Природна терапија за убавина. Секојдневно за здрава кожа.

Природниот концепт на DR. SCHELLER комплетно одговара на структурата на кожата.

Уште од 1986 година, производите со високи стандради на квалитет во областа на медицинските производи, претставуваат комбинација на компактибилност со структурата на кожата, висок квалитет, природни состојки.

Производите за нега на лице и тело постојано се усовршуваат во согласност со индивидуалните потреби на секој тип на кожа.

Резултати: здрава кожа која може целосно да ја истакне својата убавина и природна блескавост.

Благодарение на NanoSolves technology

Д-р Шелер е единствената NanoSolves ® природна козметика, кај која се користи NanoSolves ® технологија, комбинираната нежна, природна нега за кожата, со исклучително продирање и длабински ефект. NanoSolves го прави возможен ефектот од искористување на природните растителни состојки за да биде порадикален од кога и да било пред тоа во природната козметика – резултатот е убава и здрава кожа. NanoSolves ® се содржани во проѕирната емулзија од соин лецитин, кој е добиен од еколошки одгледани растенија. Бионанозомите се микрокапсули, кои ги транспортираат високоефективните чисти природни екстракти длабоко во кожата и на тој начин дејстуваат во длабочина точно на местата, каде што е неопходно – на тој начин се засилува ефектот за кожата.

Project Details

  • Земја на потекло : Германија
  • Посетете го нивниот сајт :