Bell

Bell со години произведува козметика за шминка. Нивните производи се стекнаа со признание благодарение на високиот квалитет и употребата на современи решенија. Козметиката што се развива кај Bell ги исполнуваат највисоките светски стандарди и сето тоа за нашите потрошувачи да уживаат во производите што ги заслужуваат.

Сè започна со еден кармин што се појави на пазарот пред 35 години. Успехот на тој производ му го должиме постоењето на компанијата Bell .

Со текот на годините, тие воведоа многу козметика за шминкање на пазарот, но една работа остана непроменета – нивниот иконски кармин сè уште ужива голема популарност и го користат козметичарите од следните генерации.

Производите на Bell веќе се омилени од жени на 5 континенти. Козметиката на полскиот бренд Бел се појавува на полиците во продавниците во над 61 земја.

Она што го разликува Bell од останатите е честите новини кои се нудат кај производите. Во време на брзо менување на трендовите, секогаш сакаме да бидеме еден чекор понапред. Ние ги следиме и поставуваме новите насоки за да ги задоволиме најпребирливите потрошувачи кои сакаат шминка и сакаат да бидат секогаш модерни.

Клучот за успехот на производите на Bell е нивниот квалитет. Формулите на козметика на Bell постојано се подобруваат. Во лабораториите за најновата генерација, експертите во Bell развиваат производи кои ги исполнуваат очекувањата на современите жени.

Еден од ефектите од таквата работа е воведувањето на првата хипоалергична линија на козметика во боја – Bell HYPOAllergenic . Нејзин амбасадор од 2015 година е Марселина Завацка, која учествуваше во креирањето на колекцијата.

Денес серијата Bell HYPOAllergenic е една од најпознатите и признати на пазарот.

Висок квалитет и прифатлива цена

Кај Bell , сакаат секоја жена да може да користи најдобра козметика за шминка. Затоа Bell создава производи со висок квалитет кои се исто така достапни по пристапни цени. Благодарение на оваа комбинација, сите можеме да бидеме Bell.

Project Details

  • Земја на потекло : Полска
  • Посетете го нивниот сајт :
  • :