Manhattan Clearface

ЗА ЧИСТА КОЖА, ПРОТИВ АКНИ!

Акните и нечистотиите на лицето честопати го отежнуваат животот на тинејџерите. Благодарение на системот за нега ,,3-фази,, од MANHATTAN CLEARFACE, проблемите со кожата сега навистина се ваше минато. Фазите CLEAN, CARE и COVER, опфаќаат производи за чистење, нега и покривање на кожата, кои перфектно одговараат на потребите на младата кожа и ги отстрануваат нејзините недостатоци. Тројно активниот комлепкс zink-o-derm содржи ефективна комбинација на анти-бактеријални и анти- воспалувачки состојки кои ефикасно ги отстрануваат недостатоците на младата кожа.

MANHATTAN CLEARFACE навистина дејствува!

Иновативните високо квалитетни производи ги остваруваат ветувањата! Акните исчезнуваат! Ефикасноста на производите на MANHATTAN CLEARFACE е основниот фактор кој обезбеди силна доверба на потрошувачите во брендот и долгорочен успех.

Project Details

  • Земја на потекло : Германија
  • Посетете го нивниот сајт :
  • :