Manhattan Cosmetics

Manhattan Cosmetics

ИСТАКНИ ЈА СОПСТВЕНАТА УБАВИНА!

MANHATTAN е водечка козметика на Dr. Scheller Cosmetics AG и привлече голем број на жени, благодарение на широкиот асортиман на декоративна козметика. Веќе со децении ги следи последните модни трендови и постојано воведува иновативни производи. Без оглед на тоа дали станува збор за сенки за очи, кармини или маскари – повеќе од 70% од жените го знаат MANHATTAN!

MANHATTAN знае што сака жената!

Во согласност со сезоната и инспирирани од последната мода, MANHATTAN секогаш воведува нов изглед и најмодерни бои со што овозможува секоја жена да ја истакне својата убавина.

Автентично и природно!

Основните принципи за сите продукти на Dr. Scheller Cosmetics AG – врвен квалитет и достапна цена, овозможуваат желбите на секој потрошувач да бидат остварени!

Project Details

  • Земја на потекло : Германија
  • Посетете го нивниот сајт :