LIFE BY ESPRIT FOR HIM EDT

Машки парфем Life by Esprit for Him EDT (Eau de Toilette). Внесете боја во вашиот живот, уживајте секој ден и уживајте во додавањето на свои допири на светот. Парфемите “Life” на Esprit го доловуваат овој уникатен животен стил и носат неочекувани и цветни моменти во животот. Мирисот се базира на добро познатата класика, но плени со нова, модерна комбинација. Машкиот парфем е витална композиција на свежи и миризливи ноти. Шишето го привлекува погледот со неговиот уникатен шарен дизајн, кој ја симболизира буквата „Е“ во името на брендот. Комбинацијата на бои на светло портокалова и длабоко сина боја му дава на дизајнот свежина и машкост.

Опис

Внесете боја во вашиот живот, уживајте секој ден и уживајте во додавањето на свои допири на светот. Парфемите “Life” на Esprit го доловуваат овој уникатен животен стил и носат неочекувани и цветни моменти во животот. Мирисот се базира на добро познатата класика, но плени со нова, модерна комбинација. Машкиот парфем е витална композиција на свежи и миризливи ноти. Шишето го привлекува погледот со неговиот уникатен шарен дизајн, кој ја симболизира буквата „Е“ во името на брендот. Комбинацијата на бои на светло портокалова и длабоко сина боја му дава на дизајнот свежина и машкост. Мирисните компоненти на парфемот се:

Врви ноти:
● лимон – свежа арома на цитрус со охрабрувачки ефект
● мандарина – слатка цитрусна нота со медена нијанса
● абсент – арома на билки
Средни ноти:
● помело – свежа цитрусно-борова арома
● лаванда – светла, заситена зашеметувачка арома со цветно-тревни ноти
морски спреј – свежа арома на морето
Основни ноти:
● килибарно дрво – нота со богата арома која создава чувство на топлина и атмосфера и носи ориентален дух
● мошус – длабока и остра арома која додава допир на сензуалност