MANHATTAN – Четка и гел туш за очи

Гел туш за очи

  • Гел туш за очи за неверојатен make up look
  • Долготрајна кремаста структура со интензивна црна боја

Четка за гел туш за очи

  • Четка специјално направена за нанесување на гел туш
  • Врвот на четката е завршен со природен восок, со што четката добива цврстина и овозможува правилно исцртана линија од почетокот до крајот