Manhattan Clearface – Антибактериска камена пудра

  • Матирачка камена пудра со изразито антибактеријално дејство, особено препорачливо за млада кожа т.е тинејџери.
  • Ефикасно делува против пајава на акни и ги лекува истите.
  • Не ги затвора порите. Тестирано и докажано од дерматолози.