MANHATTAN CLEARFACE ТЕЧНА ПУДРА PERFECT MAT MAKE UP

Manhattan Clearface Perfect Mat Make up е антибактериска течна пудра за кожа со црвенила, флеки и мозолчиња. Ја минимизира појавата на нови дамки на лицето. Дава беспрекорен излед на кожата на лицето. Со долготраен мат ефект. За сите типови на кожа.

Perfect Mat Make up го намалува формирањето на нови мозолчиња, црвенило и флеки, дава рамномерен и беспрекорен тен, и истовремено видливо го намалува сјајот на кожата постигнувајќи долготраен мат тен. Се нанесува на црвени или нечисти области на кожата по потреба. За сите типови на кожа
Дерматолошки тестиран производ.