MANHATTAN – Маскара за очи Go4BIG водоотпорна

  • Водотпорна маскара, препорачлива за летен период за совршен природен изглед на плажа
  • Експресен волумен,максимална должина и перфектно изразување на трепките.
  • Со иновативна мулти димензиска четка
  • Лесна за нанесување без размачкување