Право на враќање и замена на производ (Рекламација)

  Право на враќање и замена на производ (Рекламација)

  Производот може да се врати и замени во рок од 2 дена од денот на приемот на пратката со приложување на испратницата за прием на пратката. По истекот на 2 дена од прием на пратката рекламација и замена на производот неможе да се направи.

  Рекламација и замена на производот е можна само под услов производот да го заржи истиот трговски облик кој што бил во моментот на испорака и земање на производот односно производот мора да бидe неупотребуван, неоштетен и спакуван во неговото оригинално пакување со оригиналната етикета и декларација. Пакуваните производи се враќаат преку брза пошта на адресата што ја добивате од нашите продавачи, на свој трошок.

  Кога рекламацијата е прифатена од страна на ДТУ ДЕКОРАТИВА КЛАСИК ДООЕЛ СКОПЈЕ, производот може само да биде заменет за ист таков или друг производ кои се нуди на E- продавницата на dekorativaklasik.mk.

   Враќање на предходно уплатените средства (рефундација на пари) НЕ СЕ ПРАВИ.

  Доколку имате прашања околу производите контактирајте нѐ на 02/ 2 2464 141, моб. 075 251 242 или испратете е-mail на dekorativaklasik@yahoo.com, ние максимално ќе се потрудиме да Ви одговориме.