Bell HYPOAllergenic Thin тенок прецизен молив за очи

Bell HYPOAllergenic Thin тенок прецизен молив за очи

346,00 ден

Супер прецизен молив за очи – совршено решение за почетници – љубители на тенки линии на очните капаци. Нивната боја е интензивна и трајна. Благодарение на тенкиот врв, апликацијата е лесна и овозможува да се повлече совршена, тенка линија. Дерматолошки тестирано.

Категории: , Ознака:

Опис

Супер прецизен молив за очи – совршено решение за почетници – љубители на тенки линии на очните капаци. Боја е интензивна и трајна. Автоматски нема потреба од оштрење Благодарение на тенкиот врв, апликацијата е лесна и овозможува да се повлече совршена, тенка линија како влакно. Дерматолошки тестирано.