Manhattan маскара Supersize False Lash Look

Manhattan маскара Supersize False Lash Look

410,00 ден

Црна маскара со ефект на “вештачки трепки” Закривена мега четка за исклучителен волумен и убаво обликувани трепки. Бројни влакна на четката кои гарантираат совршено расчешлување и извиткување на трепките

Категорија: Ознака:

Опис

Карактеристики на Supersize False Lash Look црна маскара со ефект на “вештачки трепки”:
• закривена мега четка за исклучителен волумен и убаво обликувани трепки
• бројни влакна на четката кои гарантираат совршено расчешлување и извиткување на трепките
• интензивна црна боја
• офталмолошки тестиран производ
• погоден за лица со чувствителни очи и лица кои носат контактни леќи