Manhattan виткач на трепки Wimpern Former Eyelash Curler

Manhattan виткач на трепки Wimpern Former Eyelash Curler

390,00 ден.

Виткач на трепки со кој можете да постигнете видливо подолги и заоблени трепки, кои ќе го направат вашиот изглед длабок и неодолив.

Категорија: , Бренд:

Опис

Виткач на трепки со кој можете да постигнете видливо подолги и заоблени трепки, кои ќе го направат вашиот изглед длабок и неодолив.
Виткач на трепките се користи пред да нанесете маскара, а ќе ги подготви трепките за нејзина примена. По нанесувањето на маскарата ќе имате совршени трепки. Виткачот на трепките е лесен за употреба благодарение на неговиот дизајн. Начин на потреба: користењето на виткачот на трепки е лесно и брзо, и одговара за сите форми на очи. Отворете го како ножици и ставете го на средина на горните трепки. Затворете и со лесен притисок оставете да делува околу 30 секунди.

Бренд