Manhattan маскара Volcano Xtra Explosive Volume

Manhattan маскара Volcano Xtra Explosive Volume

495,00 ден

Маскарата Volcano Xtra Explosive Volume на Manhattan  обезбедува неверојатен интензивен волумен на трепките, како „вулканска ерупција“. Има специјална четка со изразена големина која помага да се постигне овој “WOW” волуменски ефект.

Категорија: Ознака:

Опис

Маскарата Volcano Xtra Explosive Volume на Manhattan  обезбедува неверојатен интензивен волумен на трепките, како „вулканска ерупција“.
Има специјална четка со изразена големина која помага да се постигне овој “WOW” волуменски ефект. По нанесувањето, вашите трепки ќе имаат интензивна боја, која ќе придонесе за секси и неодолив поглед. Дури и бојата на пакувањето и четката е огнено црвена. Чувствувајте се заводливо и прекрасно со вашите волуменски изразени трепки.
Маскарата е погодна за чувствителни очи и за луѓе кои носат леќи. Офталмолошки тестиран производ.
Начин на користење:
Нанесете ја маскарата на трепките, почнувајќи од корените до врвовите, на нивната внатрешна страна.
Нанесете во една или две слоја, во зависност од посакуваниот резултат.