Tom Tailor PURE for hеr e женски парфем кој ги гали сетилата и кожата, едноставно мириса заносно!
Состав на мирисната нота на женски парфем Tom Tailor PURE:
Горна нота: бергамот, роза, цвет од портокал.
Средна срцева нота: јасмин, мошус, килибар.
Основна нота: ветивер, ванила, пачули.