Archive for Term: Моливи за очи

 • Bell HipoAllergenic молив за очи Long Wear
  185,00 ден.

  HipoAllergenic long wear молив за очи. Благодарение на моќната пигментација на производот, можно е да се создаде интензивна линија без грозни пропусти со првата апликација

 • Bell автоматски молив за oчи Precision Stay On
  160,00 ден.

  Eye Pencil Precision Stay On долготраен автоматски молив за очи совршен и лесен за примена. Обезбедуват еластичност, прецизност и необично долготраен ефект и издржливост. Содржи ланолин и растителни восоци кои се грижат за деликатна кожа на пределот околу очите.

 • Manhattan водоотпорен молив за очи X-act Eyeliner Waterproof
  275,00 ден.

  Водоотпорниот молив за очи X-act на Менхетен е долготраен благодарение на маслата и восочната основа. Содржи витамин Е и витамин Ц, кои ја штитат и негуваат деликатната кожа околу очите. Молив за очи е достапен во неколку бои, погоден за различни прилики.

 • Manhattan молив за очи Khol Kajal Eyeliner
  220,00 ден.

  Молив за очи со повеќе нијанси. Лесен за нанесување и комбинирање, совршено се прилагодува на секој вид на шминка. Содржи витамин Е, витамин Ц, масло од кокос.