Archive for Term: Моливи за веѓи

 • Bell HYPOAllergenic прецизен автоматски молив за веѓи
  296,00 ден 240,00 ден

  Моливче богато со боја и ултра-тенoк врв прецизно ги оцртува веѓите и видливо ги згуснува. Меката и нежна текстура овозможува лесно да се нанесува. Автоматско моливче за кое не е потребно острење. Дерматолошки тестирано. Погоден за чувствителни очи и кожа, како и за луѓе склони кон алергии.

 • Bell HYPOAllergenic пудра-стик за обликување на веѓи - водоотпорен
  195,00 ден

  Практичната форма на стикот овозможува лесна и прецизна примена и нанесување. Совршено ги обликува веѓите, ги истакнува и им дава природен изглед. Водоотпорна фотмула, има долготраен ефект во текот на целиот ден. Дерматолошки и офталмолошки тестиран производ. Погоден за луѓе со чувствителни очи, за носење контактни леќи и очила.

 • Manhattan молив за веѓи
  195,00 ден

  Молив за веѓи со тврда текстура збогатен со кокосово масло, витамин Е и витамин Ц, кој ви овозможува да обезбедите природен изглед на вашите веѓи.