Bell HYPOAllergenic прецизен автоматски молив за веѓи

Bell HYPOAllergenic прецизен автоматски молив за веѓи

296,00 ден. 240,00 ден.

Моливче богато со боја и ултра-тенoк врв прецизно ги оцртува веѓите и видливо ги згуснува. Меката и нежна текстура овозможува лесно да се нанесува. Автоматско моливче за кое не е потребно острење.
Дерматолошки тестирано. Погоден за чувствителни очи и кожа, како и за луѓе склони кон алергии.

Отстрани

Опис

Моливче богато со боја и ултра-тенoк врв прецизно ги оцртува веѓите и видливо ги згуснува. Меката и нежна текстура овозможува лесно да се нанесува. Автоматско моливче за кое не е потребно острење.
Дерматолошки тестирано. Погоден за чувствителни очи и кожа, како и за луѓе склони кон алергии.

Дополнителни информации

Нијанса

01, 02, 03