Bell HYPOAllergenic кармин Rich Creamy

Bell HYPOAllergenic кармин Rich Creamy

500,00 ден 455,00 ден

Долготраен ефект, крем-формула и интензивно покривање – сето тоа ќе го најдете во новиот кармин HYPOALLERGENIC Rich Creamy.
Хидратантното дејство и сатенскиот финиш создаваат феноменален изглед со долготраен ефект. Дерматолошки тестиран производ.
Погоден за луѓе со чувствителна кожа склона кон иритација и воспаление.

Исчисти

Опис

Долготраен ефект, крем-формула и интензивно покривање – сето тоа ќе го најдете во новиот кармин HYPOALLERGENIC Rich Creamy.
Хидратантното дејство и сатенскиот финиш создаваат феноменален изглед со долготраен ефект. Дерматолошки тестиран производ.
Погоден за луѓе со чувствителна кожа склона кон иритација и воспаление.

Дополнителни Информации

Нијанса

01 NAKED PINK, 02 NUDE BEIGE, 03 PRALINE CREAM, 04 CORAL BEIGE, 05 ROSE WOOD, 06 BERRY KISS