ДЕКОРАТИВА КЛАСИК

Синоним за квалитет на македонскиот пазар

Декоратива Класик ДООЕЛ Скопје е приватна фирма формирана во 2004 година која се занимава со увоз и дистрибуција на високо квалитетни брендирани производи на Македонскиот пазар.

Декоратива Класик ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на светски познатите и високо квалитетни брендови за козметика:

◇ Manhattan cosmetics – Германија
◇ Bell cosmetics – Полска
◇ Bell HYPOAllergenic – Полска
◇ Salamander professional – Германија
◇ Woly – Германија
◇ Dr.Scheller – Германија
◇ Bio:Vegane – Германија
◇ Tom Tailor – Германија
◇ Esprit – Германија
◇ Struttura – Италија