Alpi Fresh вазелин маст, без парфеми, бои и конзерванси – 125мл

Alpi Fresh вазелин маст, без парфеми, бои и конзерванси – 125мл

113,00 ден 99,00 ден

Вазелин Alpi Fresh ја штити кожата од штетните надворешни влијанија и помага да се задржи нејзината природна влага.
Дерматолошки тестиран производ. Не содржи парфеми, бои и конзерванси. За надворешна употреба.