Bell Hypoallergenic Precise течен туш за очи

Bell Hypoallergenic Precise течен туш за очи

334,00 ден 290,00 ден

Долготраен течен туш за очи со заситени боја. Со специјален удобен флексибилен апликатор за прецизно нанесување без замачкување. Формулата е заситени со пигменти кои обезбедува исполнета линија со една апликација.

Категории: , , Ознака: