Salamander – Округли врвки за чевли – тенки 90см.

Salamander – Округли врвки за чевли – тенки 90см.

100,00 ден. 85,00 ден.

Округли врвки за чевли – тенки, должина 90см.

Отстрани

Опис

Округли врвки за чевли – тенки, должина 90см.

Дополнителни информации

Боја

018 – црна, 012 – темна кафеава