Salamander – Плетени врвки за чевли – дебели 120см

Salamander – Плетени врвки за чевли – дебели 120см

110,00 ден.

етени врвки за чевли – дебели, должина 120см.

Отстрани

Опис

Плетени врвки за чевли – дебели, должина 120см.

Дополнителни информации

Боја

234 – медиум кафеава