Bell HYPOAllergenic AMAZING маскара

Bell HYPOAllergenic AMAZING маскара

343,00 ден. 285,00 ден.

Маскарата Amazing обезбедува длабока црна боја. Ги издолжува, задебелува и крева трепките, давајќи им драматична уметничка неодолива визија.

Специјалната четка ги чешла трепките и спречува да се лепат. Овозможува рамномерна примена, без грутки.

Има долготраен ефект, не се размачкува и се распаѓа.  Содржи пчелин восок, кој ги храни трепките.

Погоден за луѓе со чувствителни очи и кои носат контактни леќи. Дерматолошки и офталмолошки тестиран производ.

Категорија: , , Бренд:

Опис

Формулата обезбедува длабока црна боја. Ги издолжува, задебелува и крева трепките, давајќи им драматична уметничка неодолива визија. Специјалната четка ги чешла трепките и спречува да се лепат.

Овозможува рамномерна примена, без грутки. Има долготраен ефект, не се размачкува и се распаѓа. Содржи пчелин восок, кој ги храни трепките.

Погоден за луѓе со чувствителни очи и кои носат контактни леќи. Дерматолошки и офталмолошки тестиран производ.