Bell HYPOAllergenic хидратантна база Moisturating Primer

Bell HYPOAllergenic хидратантна база Moisturating Primer

520,00 ден. 410,00 ден.

HYPOAllergenic навлажнувачка хидратантна прајмер (база). Иновативна формула на навлажнувачка база, збогатена со растителни шекери, дериват на хијалуронска киселина и екстракт од листави на алое. Ефикасно ја продолжува издржливоста на шминка. Се користи самостално како таков производ или како база пред нанесување на пудра.

Категорија: Бренд:

Опис

Иновативна формула на навлажнувачка база. Комплексот на растителни шеќери ја подобрува хидратацијата на кожата, ја зајакнува кожата бариера и го намалува загубата на вода. Ефектот е дополнително зајакнат со дериват на хијалуронска киселина и екстракт од листови на алое. Ефикасно ја продолжува издржливоста на шминката и ги ублажува иритациите на кожата. Се користи самостално како таков производ или како база пред нанесување на пудра. Тестиран под надзор на дерматолог.

Бренд