Bell HYPOAllergenic кармин Rich Mat

Bell HYPOAllergenic кармин Rich Mat

500,00 ден 455,00 ден

Ќе се вљубите во богатата формула на новиот кармин Hypoallergenic Rich Mat. Уживајте во богата боја со долготраен ефект! Се нанесува рамномерно со леснотија, создавајќи прекрасен мат ефект со нежен слој.
Погоден за луѓе со чувствителна кожа склона кон иритација и воспаление. Дерматолошки тестиран производ.

Исчисти

Опис

Ќе се вљубите во богатата формула на новиот кармин Hypoallergenic Rich Mat. Уживајте во богата боја со долготраен ефект! Се нанесува рамномерно со леснотија, создавајќи прекрасен мат ефект со нежен слој.
Погоден за луѓе со чувствителна кожа склона кон иритација и воспаление. Дерматолошки тестиран производ.

Дополнителни Информации

Нијанса

01 MILLION KISSES, 02 FAMOUS STAR, 03 CLASSY CHIC, 04 PRECIOUS MOMENT, 05 LUXURIOUS MOOD, 06 RED CARPET